Je staat op de handrem" verzuchtte mijn psychiater tijdens mijn laatste (al 2,5 jaar durende) depressie. Ik wist dat het zo was, omdat ik niet langer het leven wilde leiden dat ik nu leidde: grauw, zonder verbinding met mezelf, om me heen ziend dat iedereen leek te leven behalve ik.

Ook jij kunt uit je depressie komen

Nadat ik uit mijn laatste depressie kwam voelde ik een groot verlangen anderen met depressie te helpen uit deze kwellende toestand te komen. Ik ontwikkelde de onderstaande begeleiding, gebaseerd op dat, wat mij geholpen heeft om definitief uit mijn depressies te komen en wat inmiddels al veel mensen hun leven heeft teruggegeven:

De weg uit een depressie vergt tijd, geduld en een goede aanpak waarbij zowel je lichaam, je hart en je zijn worden meegenomen.

De cursus die ik aanbied is gebaseerd op de wijze waarop ik zelf uit mijn depressies kwam en op mijn ervaring als arts.

8-weekse online cursus met persoonlijke begeleiding

De online cursus 'Voorbij Depressie met Bewustzijn' is een cursus van 8 weken met veel praktische oefeningen en meditaties, die je helpen om met bewustzijn uit je depressie te komen.

Ik begeleid deze cursus door het geven van feedback, het bijstellen van de oefeningen waar nodig, het soms inlassen van nieuwe oefeningen en met (indien gewenst) live consulten.

Hervinden van structuur, zelf-liefde en passie

De cursus helpt je om structuur en liefde voor jezelf te vinden, je lichaam en emoties weer te gaan voelen en je passie te ontdekken. De cursus heeft al veel mensen uit hun depressie geholpen.

Natuurlijk is dat ook afhankelijk van je inzet en motivatie.

Daarnaast: een familie opstelling

In dit proces is een eenmalige familie opstelling aan te bevelen, omdat een eetstoornis vaak te maken heeft met je relatie met je vader en moeder.

Live consulten tussendoor

Veel mensen vinden het fijn om tijdens de online cursus om de twee weken ook een consult met mij te hebben. Dit is mogelijk online via Zoom of live bij mij thuis, waarbij we een afstand van 1,5 meter in acht nemen.

De kosten daarvan zijn €65,00 voor een sessie van een uur.

Basis: het boek 'Depressie, een Opstap naar Geluk'

De basis is mijn boek: 'Depressie, een Opstap naar Geluk'.

Kosten

Kosten online cursus: €180,00
Kosten van een individueel consult: €65,00
Kosten van een familie opstelling: €75,00

Wil je meer informatie?

Wanneer je twijfelt, aarzel dan niet om een gratis orienterend consult te boeken.

Wil je eerst meer weten over depressie?

Lees dan mijn blogs of beluister mijn podcastafleveringen over depressie.

"Deze cursus heeft me mijn leven teruggegeven. Ik ben zo dankbaar. Jouw begeleiding is zo zorgvuldig, kundig en licht en ik voelde dat je al die tijd naast me stond." - Anoniem