Osho® Dynamische Meditatie

Deze meditatie heeft mijn leven veranderd. Ik droeg een flinke rugzak aan pijn, verstrikkingen en spanningen. En daar is bij elke dynamische meditatie iets uitgegaan en bij elke meditatie kwam er levensvreugde voor in de plaats. Nu dans ik mijn bestaan.

Vanwege de corona virus pandemie faciliteer ik de Osho® Dynamische meditatie op dit moment niet op zondagochtenden, maar je kunt deze meditatie zelf thuis doen.

In dit geval kun je de expressie in de tweede fase doen zonder geluid te maken, alleen gebruik makend van je lichaam. Mijn ervaring is dat dat net zo'n effectieve ervaring is als wanneer je expressie geeft met geluid.

De meditatie geeft je de mogelijkheid om je spanningen te ontladen en om te vormen in stilte en levensvreugde.

Je kunt al je emoties uiten: slaan, schoppen, schreeuwen, dansen, over de grond rollen. Waar kun je dat tegenwoordig nog? Na de ontlading voel je je zo licht en ruim, en kom je veel gemakkelijker bij je innerlijke stilte.

Osho

"Wanneer alles aan het bewegen is en je een cycloon geworden bent, word dan alert. Herinner je om mindvol te zijn - en in deze cycloon zul je plotseling een centrum vinden dat absoluut stil is. Dit is het centrum van de cycloon. Dit ben jij - jij in je goddelijkheid, jij als een God."

Heb je vragen over de dynamische meditatie?

De dynamische meditatie gaf me kracht en energie; een heel fijne energie waar ik mee door mijn blokkades of vermoeidheid kwam.
- Hettie Happen