Mededelingen in verband met Corona
Ik heb ervaren dat de grootste struikelblokken in mijn leven uiteindelijk te maken hadden met verstrikkingen in mijn familie systeem.

Jouw probleem is verweven met je familiesysteem

Met familie opstellingen zien we dat iets, waar iemand last van heeft (een ziekte, een relatie probleem, depressie, eetstoornissen enzovoorts) vaak te wijten is van een verstrikking binnen het familie systeem; dus onderdeel van iets, dat veel groter is dan degene die onder bovengenoemde zaken lijdt.

Onder je probleem zit liefde

Een probleem dat alsmaar blijft bestaan is vaak geworteld in iets wat wij uit liefde dragen voor een familielid dat niet erkend is geweest of buitengesloten was. Soms kennen we dat familielid niet eens.

In een verkeerde rol beland zijn

Je probleem kan ook te maken hebben met dat je een verkeerde rol inneemt: dat je bijvoorbeeld (emotioneel) voor je ouders bent gaan zorgen, in plaats van te ontvangen van je ouders als kind, zodat jij - als volwassene nu - dat wat je ontvangen hebt weer door kunt geven.

Heling buiten je hoofd om

Met een familie opstelling kun je vanuit inzicht in het familie systeem, een helende beweging tot stand brengen. Deze gaat buiten het hoofd om. Het is het werk van de ziel.

Een goede relatie met je moeder

Het meest fundamentele in ons leven is een goede relatie met onze moeder (of zij nog leeft of niet is daarbij niet van belang). Wie een goede relatie heeft met zijn moeder, straalt, heeft geld, kan relaties onderhouden en is gelukkig. Dat is niet iets wat je van het ene op het andere moment kunt bewerkstelligen. Het is een levenslang proces, waarmee je een begin kunt maken met een opstelling.

Ik bied zowel individuele familieopstellingen als online familieopstellingen avonden aan:

Voor meer informatie over de familie opstellingen kun je ook op mijn blogs kijken.

Wil je een familie opstelling of opstellingen avond volgen?

Boek dan nu via het contactformulier

Filmpje met uitleg familie opstellingen

Bekijk het filmpje
Op 15, 16 en 17 november 2019 heb ik deelgenomen aan een weekend Familie opstellingen. Ik was mij er niet zo bewust van dat het ook ging over een stilte weekend (was wel gezegd), wel dat er verschillende vormen van meditatie werden gebruikt voor en na de familie opstellingen. Ik had Modita van te voren gesproken tijdens een uitgebreide intake gesprek. De leiding en het verloop van het weekend werd op een professionele, zorgvuldige manier door haar uitgevoerd. De opzet van het weekend, de stilte en de meditaties zorgden ervoor dat ik op een juiste manier gefocust werd op het gene wat ik uit wilde werken. Het was hard werken, het heeft mij veel gebracht meer dan ik van te voren had verwacht. Het weekend was emotioneel, gericht, met voldoende rust momenten en om de natuur in te gaan en het uitgevoerde te overdenken. Een aanrader voor mensen die echt aan het werk willen. Ik geef mijn hele leven al trainingen aan andere, dus kijk best kritisch. Mijn complimenten Modita ik zal het zeker andere aanraden. - Mart