meditatie


Feedback Meditatie Cursus

 

Ruim een jaar geleden heb ik Modita leren kennen. Ze sprak heel enthousiast over de Osho-meditaties, wat mij direct intrigreerde. Ik was namelijk al geruime tijd geïnteresseerd in meditatie, maar het was me tot dan toe niet gelukt om dagelijks te blijven mediteren. Wel periodes, maar telkens weer had ik excuses (geen tijd, te moe, etc. ) om het niet te doen.
Totdat ik ging deelnemen aan haar Osho-meditatiecursus; een serie van 6 avonden, waarop we iedere keer 2 verschillende meditaties hebben gedaan. Het was voor mij echt grensverleggend,
maar zeer waardevol!! Een wonderlijke ervaring; zowel fysiek, emotioneel als ook mentaal.
Het principe van: éérst spanning ontladen en daarna pas “je geest naar binnen richten”,
is voor mij de oplossing! Later heb ik een event van Modita bijgewoond, waarop zij de Dynamic Meditatie demonstreerde. Dit sprak mij direct aan! Toen ik de Dynamic Meditatie zelf voor het eerst deed, merkte ik meteen dat het geen opgave was, maar juist een cadeau! Sindsdien mediteer ik dagelijks en het doet me goed! Dankjewel Modita!

Hartelijke groet van Adriana

* * *

"De cursus is afwisselend en steeds weer verrassend. Voor mij een heel goede en plezierige manier om uit mijn hoofd te komen, alleen maar te zijn. Na afloop sliep ik altijd als een roos.
Ik heb nog dikwijls profijt van de handvaten die Modita meegeeft om ontspanning te ervaren in je dagelijks leven. Kortom, een waardevolle cursus en fijne begeleiding!"

* * *

"Ik heb de cursus diverse keren gedaan gedurende enkele jaren en gebruik de meditaties elke dag in mijn dagelijks leven. Wanneer ik met de hond wandel, wanneer ik de tegeltjes van mijn douche schoonmaak. En ik lach veel meer."

* * *

"De rust, die ik ervaar tijdens de meditatie avonden, blijft de hele week bij me."

* * *

"Ik verloor mijn baan, maar dankzij de meditatie vond ik het niet erg. Ik kon gewoon alles gadeslaan en van dag tot dag leven."

* * *

"Toen we de lachmeditatie deden, kon ik lachen om mijn echtscheiding en dat gaf zulk een nieuwe dimensie!"

* * *

 

 

 

 

 

  

 

 


 

MeMeMeditatie is halowaarom kan ik hier niets typen?in het Hier en Nu zijn. In het Nu ervaar je dat je er bent, dat je leeft. Vaak zijn we er niet echt, omdat onze gedachten zo op de voorgrond zijn. Meditatietechnieken kunnen je helpen, om daarvan los te komen. Osho (iemand die helemaal in het moment kon zijn) heeft actieve meditaties ontwikkeld: in de eerste fasen krijg je daarbij ruimte om de mind te ontladen, gevolgd door steeds stillere fasen, die je steeds dieper brengen bij je innerlijke kern. Als je in de meditaties een glimp ervaart van in het moment zijn, van bij jezelf zijn, is dat een zo kostbaar geschenk ! Een geschenk dat kan groeien en dat je zult herkennen, omdat je ermee geboren werd. Deze cursus is een cadeau aan jezelf. Elke avond doen we twee meditaties, die gemakkelijk te integreren zijn in je dagelijks leven. Je kunt dan zelf kiezen, welke meditatie je het meest aanspreekt om later mee door te gaan.ditatie is in het Hier en Nu zijn. In het Nu ervaar je dat je er bent, dat je leeft. Vaak zijn we er niet echt, omdat onze gedachten zo op de voorgrond zijn. Meditatietechnieken kunnen je helpen, om daarvan los te komen. Osho (iemand die helemaal in het moment kon zijn) heeft actieve meditaties ontwikkeld: in de eerste fasen krijg je daarbij ruimte om de mind te ontladen, gevolgd door steeds stillere fasen, die je steeds dieper brengen bij je innerlijke kern. Als je in de meditaties een glimp ervaart van in het moment zijn, van bij jezelf zijn, is dat een zo kostbaar geschenk ! Een geschenk dat kan groeien en dat je zult herkennen, omdat je ermee geboren werd. Deze cursus is een cadeau aan jezelf. Elke avond doen we twee meditaties, die gemakkelijk te integreren zijn in je dagelijks leven. Je kunt dan zelf kiezen, welke meditatie je het meest aanspreekt om later mee door te gaan.ditatie is in het Hier en Nu zijn. In het Nu ervaar je dat je er bent, dat je leeft. Vaak zijn we er niet echt, omdat onze gedachten zo op de voorgrond zijn. Meditatietechnieken kunnen je helpen, om daarvan los te komen. Osho (iemand die helemaal in het moment kon zijn) heeft actieve meditaties ontwikkeld: in de eerste fasen krijg je daarbij ruimte om de mind te ontladen, gevolgd door steeds stillere fasen, die je steeds dieper brengen bij je innerlijke kern. Als je in de meditaties een glimp ervaart van in het moment zijn, van bij jezelf zijn, is dat een zo kostbaar geschenk ! Een geschenk dat kan groeien en dat je zult herkennen, omdat je ermee geboren werd. Deze cursus is een cadeau aan jezelf. Elke avond doen we twee meditaties, die gemakkelijk te integreren zijn in je dagelijks leven. Je kunt dan zelf kiezen, welke meditatie je het meest aanspreekt om later mee doore gaan