Genieten van Meditatie

 

Meditatie heeft geen doel. Het gaat om genieten van de meditatie zelf, van het zijn in het hier-en-nu.

Ik bied je prachtige meditaties aan van Osho. Als het je leuk lijkt om ze te ervaren, zijn er verschillende mogelijkheden.

softlotus * de meditatie van de maand: elke maand zet ik een meditatietechniek van Osho op deze website, die je toe kunt passen op je dagelijks leven

* de japans therapeutische gezichtsmassage: dit is een zeer verfijnde japanse techniek, die het gezicht verjongt en daarnaast diepe ontspaning geeft

* de osho dynamic meditatie op za en zo ochtend: zeer goede aanvulling voor therapie. Je kunt je ontladen van negatieve emoties, dingen die je aan het verwerken bent worden geintegreerd, je boort nieuwe levensenergie aan en begint de dag 'schoon' ! En... je ervaart wat meditatie is.

* osho meditatiedagen op zondag. We doen veel verschillende Osho meditaties en creeren samen een 'boeddhaveld' waarin je meditatie zich kan verdiepen. Je kunt kijken welke meditatie het beste bij jou past.

* Osho meditatie cursussen. Welkom op de herfst- of wintercursus bij Aquamarijn !

* Osho Born Again Meditatie. Dit is een prachtig proces van 7 achtereenvolgende avonden in de herfstvakantie, waarbij je weer in contact komt met de oorspronkelijke energie van het kind in jezelf.

* de lachmeditatie op zaterdag. Lachen relativeert, bevrijdt, geeft je nieuwe levensenergie en... verhoogt je weerstand en werkt helend !

* express yourself op vrijdagochtend. In dans, geluid, schilderen... allemaal vanuit spontaniteit en zonder vooropgezet plan. In contact met de ander, waardoor je je verrijkt zult voelen.

* de lachmeditatie voor groepen (voor wanneer je voor collega's, vrienden of familieleden een lachmeditatie wilt organiseren)

softlotus* Wil je op de hoogte worden gehouden van wanneer er meditaties bijkomen op de agenda, abonneer je dan op de nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook elke maand de 'meditatie van de maand'.


  • lotus
  •