foto-van-modita

 

Modita

 

Ik heb als achtergrond dat ik arts ben. Als arts heb ik op vele gebieden binnen de gezondheidszorg gewerkt. Wat mij altijd heeft geinteresseerd is, wat iemand gezond maakt van binnenuit.

Het meest waardevolle medicijn dat ik heb ontdekt is meditatie. Op gebied van meditatie, therapie, massage en creativiteit heb ik vele trainingen gevolgd.
Therapie kan een voorbereiding zijn. Meditatie is de vrucht, die je weer brengt bij wie je bent. Je uiteindelijke ZIJN.

Ik ben heel blij dat ik Osho ontmoet heb. Die zulke waardevolle meditaties voor de westerse mens heeft gecreeerd. En die met zo'n diep begrip en geduld uitnodigt tot meditatie.

Sinds 16 jaar begeleid ik meditaties. Ik ben niet 'verder' dan een ander. Iedereen zit in dezelfde boot. We delen dezelfde emoties, verlangens, teleurstellingen, vreugde en verdriet. De omstandigheden zijn verschillend, onze basale gevoelens overeenkomstig. Dit verbindt ons.

Meditatie zorgt dat je je eigen kern ervaart. Dat je je emoties kunt dragen. Dat je je levend voelt. Dat je altijd bij jezelf terecht kunt en je verbonden weet met het bewustzijn dat iedereen en alles om ons heen in zich draagt.

Ik deel graag met jou, wat voor mij zo kostbaar is.

Voel je welkom !