Osho® Mystic Rose

Dit is het mooiste en meest diepgaande proces dat ik ken. Een proces dat je hart opent en je de geur vrij laat komen van de roos van je 'zijn'... Iedereen zou het tenminste eenmaal in zijn of haar leven moeten doen omdat het je bij je kern brengt. Woorden schieten te kort, omdat het een woordeloos proces is, puur en alleen van je hart en je 'zijn'.

De volledige Mystic Rose:

De Osho Mystic Rose is een proces dat je puur en schoon maakt door je al je niet gehuilde tranen te laten huilen en je het volle leven laat ervaren door uitbundig te lachen en daarin helemaal uit je dak te kunnen gaan, ongeremd, ongegeneerd. Hierna is het heel gemakkelijk om bij de stilte in jezelf te komen en te ervaren wie je in essentie bent.

7 avonden 3 uur lachen ~ 7 avonden 3 uur huilen ~ 7 avonden 3 uur in stilte gadeslaan.

Je gaat jezelf en alles om je heel zo puur en nieuw ervaren. De kwaliteit daarvan is met geen woorden te beschrijven.

Waar kun je jezelf nog eens helemaal laten gaan, precies zoals je bent? Het is mogelijk in dit kostbare proces van de Mystic Rose.

Osho

"Alles wat de wereld nodig heeft is een goede schoonmaak van het hart van alle remmingen van het verleden. En lachen en tranen kunnen beide doen. Tranen zullen alle pijn, die in je verborgen is, wegnemen, en lachen zal alles wegnemen, dat je extase verhindert. Wanneer je de kunst eenmaal hebt geleerd, zul je enorm verbaasd zijn: waarom is dit tot nu toe niet verteld? Er is een reden: niemand wilde dat de mensheid de frisheid en de uitstraling en de schoonheid van een roos had."

Wanneer je overweegt de volledige Osho Mystic Rose van 21 avonden achter elkaar te gaan doen of wil je weten of dit proces aansluit bij jou, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend interview.

Ik wilde het 'oude' achterlaten, waar ik al maanden in verstard zat: burn-out, chronisch vermoeid, depressie, apathie, verward, mezelf verloren, prikkelbaar en geïrriteerd rond partner en burenlawaai... Modita is een prima meditatieleraar, healer, therapeute met heel veel attentie voor het proces van elke deelnemer. Ze werkt vanuit persoonlijke ervaring en dat geeft veel vertrouwen. Het proces was effectief: mijn 'Rose' was opengebloeid: ik had weer energie, vreugde en zin om verder aan te sterken. Ik kon weer huiswaarts keren vol vertrouwen in mezelf en in een beter leven, met meer energie en levensvreugde.
- M.P. België