Mijn ervaring

Ik heb 20 jaar ervaring als arts, ben getraind als therapeute (lichaamswerk, gestalt, zen counseling), familie opsteller en meditatie begeleidster en ben de auteur van het boek 'Depressie, een Opstap naar Geluk'.

Ervaring met eetstoornissen en depressie

Vijfentwintig jaar geleden had ik 6 jaar anorexia nervosa en 2 jaar boulimia nervosa en tot augustus 2015 had ik vijf keer een depressie die de laatste keer 2,5 jaar duurde. Misschien worstel jij hier nog veel langer mee. Ik weet waar je dan doorheen gaat. Maar ook als je geen depressie of eetstoornis hebt kun je de verbinding met jezelf kwijt zijn.

'Depressie, een Opstap naar Geluk'

Ik heb in mijn boek 'Depressie, een Opstap naar Geluk' beschreven hoe ik met bewustzijn uit mijn depressies ben gekomen.

Van zoeken naar vinden

Na dertig jaar op vele wijzen gezocht te hebben (trainingen, workshops, therapieën, retraites en opleidingen) ben ik zo dankbaar mijn echte leven te hebben gevonden, dat ik een enorme motivatie heb om alles wat mij geholpen heeft te delen. In mijn boek 'Depressie, een Opstap naar Geluk) beschrijf ik mijn zoektocht en mijn 'vinden' en vele gereedschappen die behulpzaam zijn voor een leven-met-voldoening. Aan dit boek kun je ook veel hebben wanneer je niet depressief bent, omdat het gaat over struikelblokken in het leven en het overwinnen daarvan.

Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend consult.

We zullen samen kijken naar wat je levensstroom blokkeert en welke stappen je kunnen helpen om jouw leven voluit te leven.

Of bekijk mijn LinkedIn profiel