Mededelingen in verband met Corona

Zelfhypnose: Helen vanuit je onderbewustzijn

Als arts vermoedde ik al dat er een wijze van helen moet zijn, die bestaat uit het contact maken met onze eigen wijsheid die diep in ons verborgen is. Ik heb deze binnen de medische wereld niet gevonden, maar kreeg hem aangereikt van de Indiase mysticus Osho. Hij ontwikkelde het proces (uit Tibet afkomstig): 'Jezelf helpen herinneren aan de vergeten taal van praten met je lichaam-mind'.

Dit proces draag bij aan heling van onder andere chronische ziekten, pijn en verslavingen

Het is een proces van 7 dagen achtereen, 45 minuten per dag. De eerste avond is 1,5 uur (inclusief uitleg van het proces) bij mij thuis. De overige 6 dagen doe je het proces zelf 45 minuten per dag bij jou thuis met behulp van de gesproken tekst die je van mij krijgt.

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om van je chronische ziekte, pijn of van je vervelende gewoonte (bijv. roken of een eetprobleem) verlost te worden.

Waarom hielp dat niet?

Omdat de oorzaak zich in het onderbewustzijn bevindt; daar waar tevens jouw wijsheid verborgen zit.

Als baby wist je nog hoe je verbonden kon zijn met dit onderbewustzijn, maar door je opvoeding (de regels van de maatschappij die je je eigen moest maken) ben je vergeten om daarnaar te luisteren.

Bij dit zelfhypnose proces ga je je weer verbinden met de wijsheid van je onderbewustzijn en met de creativiteit die je in je hebt om nieuwe oplossingen te vinden om aan je behoeften te voldoen.

Praktische informatie

Je kunt je via het contactformulier aanmelden.

Ik liep tegen overspannenheid aan toen ik aan het proces begon. Gedurende de zelfhypnose week merkte ik dat ik ongemerkt dingen anders ging doen: ik keek soms op van mijn werk en leunde naar achteren in mijn stoel, ik deed nog maar één ding tegelijk en als ik dat niet deed dan floot ik mezelf al heel snel terug, ik keek geen tv meer voor het slapen gaan en sliep veel dieper. Ik deed nog evenveel werk als voorheen, maar het ging op een veel ontspannenere manier. Al deze dingen bedacht ik niet. Maar elke dag popte er weer iets nieuws op, wat ik ineens op een heel vriendelijke manier voor mezelf deed. Ik bemerkte hoe wijs mijn onderbewustzijn is, en dat ik er alleen maar naar hoef te luisteren. Mijn vertrouwen in mijzelf is enorm toegenomen daardoor. - Modita