Over Modita van Zummeren

Tijdens mijn depressies dacht ik dat ik nooit meer zou kunnen zeggen dat het goed met me zou gaan. De therapieën, workshops en trainingen die ik volgde hadden geen blijvend resultaat. En toen, nadat ik veel, heel veel, had geprobeerd, kwamen er diepgaande inzichten die mij zowel uit mijn eetstoornissen als uit mijn depressies tilden.

Een ongelooflijke hoeveelheid vreugde en energie stonden nu tot mijn beschikking. Ik liet me op mijn buik op de aarde vallen en omarmde die, en besloot om vanaf dat moment alles te delen, wat mij geholpen heeft voluit te leven.

Dat delen doe ik in de vorm van het aanbod dat je vindt op deze website, mijn boeken over depressie en eetproblemen, de afleveringen van mijn podcast ‘Van Pijn naar Zijn’, mijn blogs en dagelijkse posts op Facebook en Instagram en mijn YouTube video's.

Ik zet alles in: mijn levenservaring, mijn meditatie ervaring en mijn kennis als arts en als therapeut. Maar bovenal wil ik jou ontmoeten zoals je bent, zonder vooropgezet idee, plan of theoretisch concept, om ruimte te scheppen voor jouw potentieel.

Ik vind dat Modita erg goed begeleidt. Ze is zo gewoon, ze voelt zich niet meer of minder. Dat werkt voor mij ontzettend fijn. Met vragen kun je altijd bij haar terecht. Ik durf zo in mijn gevoel te zakken omdat het veilig voelt bij haar.