Wat ik aanbied

Herken je je in het volgende?

Je bent druk in je hoofd, je verlangt naar rust en stilte, je zou graag meer in het moment leven, je wilt keuzes maken die echt vanuit jezelf komen, je wilt meer verbinding met jezelf je verlangt naar authentieke relaties met je dierbaren, je wilt kunnen uitdrukken wie jij bent.

Het aanbod van Genieten van Meditatie richt zich erop jouw te helpen meer met jezelf in verbinding te staan. Met onder meer Osho meditaties, familieopstellingen, dansavonden en persoonlijke coaching help ik je in evenwicht te komen.

Familieopstellingen

Familieopstellingen

Familieopstellingen maken zichtbaar hoe iets waar je onder lijdt voortkomt uit wat je draagt voor je familiesysteem. Dit kan de liefde en de levensflow in jezelf herstellen.

Osho meditatie dagen

Osho meditatie dagen

Osho meditatie dagen helpen om spanningen te ontladen, je levensenergie te voelen en te komen tot een diepe rust en stilte in het hoofd.

Japans therapeutische gezichtsmassage

Japans therapeutische gezichtsmassage

Deze massage is verjongend en geeft een hele diepe ontspanning.

Zelfhypnose

Zelfhypnose

Met zelfhypnose ga je voelen wat je lichaam je wil zeggen door je deze pijn of vervelende gewoonte te geven, en hoe je vanuit je innerlijke creativiteit betere oplossingen kunt vinden om aan je behoeften te voldoen.

Coaching

Coaching

In de coaching luister ik en help ik je om contact te maken met je eigen wijsheid en oplossingsvermogen. Ik gebruik mijn ervaringen als arts, therapeute, familieopsteller, meditatie-begeleiding en mijn levenservaring.

Online cursussen

Online cursussen

Ik bied een online cursussen aan om depressie te overwinnen en om eetproblemen achter je te laten. De cursussen zijn gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven, en meditatie is een wezenlijk onderdeel.

Ben je nieuwsgierig naar Genieten van Meditatie en mijn aanbod? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Jouw cursus ‘Voorbij Depressie met Bewustzijn’ heeft me mijn leven teruggegeven. Ik ben zo dankbaar. Jouw begeleiding is zo zorgvuldig, kundig en licht en ik voelde dat je al die tijd naast me stond.